ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

λάβαμε το συνημμένο έγγραφο ώρα 1.15 το μεσημέρι, όταν πλέον είχαμε οργανώσει την Δευτέρα με βάση την απόφαση που μας είχε σταλεί στις 9/9.

Επειδή είναι δύσκολο μέσα στο Σαββατοκύριακο να αλλάξει ο προγραμματισμός και να συντονιστούν τα δυο σχολεία τηλεφωνικά, ενημερώνω ότι το σχολείο θα είναι ανοιχτό 8.15΄ αλλά οι μαθητές της Α΄ τάξης θα έρθουν ώρα 9 π.μ και η Β΄& Γ΄ τάξη ώρα 10 πμ.

Οι μαθητές δεν θα παραμείνουν στο προαύλιο αλλά θα ανέβουν στον 2ο όροφο, όπου οι καθηγητές τους θα τους περιμένουν να τους ταξινομήσουν στα τμήματα.

Ο αγιασμός θα γίνει ώρα 11.

Βιβλία θα πάρουν και οι 3 τάξεις αλλά κατά τμήμα για να κρατηθούν οι αποστάσεις.

Το να έρθουν και τα δυο σχολεία ώρα 8.15 πρώτη μέρα εκτιμούμε ότι θα δημιουργηθεί το απόλυτο χάος και φυσικά συνωστισμός με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το έγγραφο αναφέρει ότι θα δοθούν μάσκες στα παιδιά. Μέχρι το μεσημέρι εμείς μάσκες από του Υπουργείο δεν είχαμε λάβει. Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής μας έστειλε κάποιες χάρτινες για έκτακτη ανάγκη. Γι΄αυτό θα παρακαλούσα όλοι οι μαθητές να έρθουν με τη μάσκα τους. Μαθητής ο οποίος δεν θα έχει μάσκα δεν θα γίνεται δεκτός .

Τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν να αυτοπροστατεύονται και να προστατεύουν και τους άλλους.